hb

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Συνήλθαν σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ελάτη, τα Μέλη του Συλλόγου, που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της 14ης Αυγούστου και συγκροτήθηκαν σε Σώμα.

 

Μετά από διαβουλεύσεις και ομόφωνη απόφαση έγινε ανάθεση αρμοδιοτήτων και η συγκρότηση του νέου ΔΣ είναι η εξής:

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Πρόεδρος:                                Γιάννης Χατζόπουλος του Ιωάννου

Αντιπρόεδρος:                         Τρισεύγενη Σταθοπούλουσύζ.Κωνσταντίνου

Γραμματέας:                             Φωτεινή Πρόκου

Ταμίας:                                     Στυλιανός Αγγελόπουλος του Κωνσταντίνου

Μέλος:                                      Γιώργος Παπαβασιλείου του Κωνσταντίνου

 

Αναπληρωματικά Μέλη:

Στυλιανή Σταθοπούλου και Αικατερίνη Καραμάνη

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Γεώργιος Χατζόπουλος του Ιωάννου και

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Αναπληρωματικό Μέλος Κουλέτση Κωνσταντίνα

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ                      ΦΩΤ. ΠΡΟΚΟΥ

 

κατεβάστε το ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ σε μορφή PDF................

 

-----------------------------------------------------------------------------------

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Οι εκλογές του ΔΣ του Συλλόγου Φιλοπρόοδων Ελάτης, "Οι Φυσιολάτραι", πραγματοποιήθηκαν στις 14 Αυγούστου 2018.

 

Τα νέα μέλη του Συλλόγου, κατά σειρά προτίμησης είναι οι κκ για το ΔΣ:

Παπαβασιλείου Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Χατζόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου

Σταθοπούλου Τρισεύγενη συζ. Κωνσταντίνου

Αγγελόπουλος Στυλιανός του Κωνσταντίνου

 

Οι κκ Πρόκου Φωτεινή και Σταθοπούλου Στυλιανή ισοψήφισαν και στο νέο ΔΣ θα συμφωνηθεί ποια θα είναι μέλος στο ΔΣ και ποια αναπληρωματική.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Χατζόπουλος Γεωργιος του Ιωάννου

Αγγελόπουλος κωνσταντίνος

 

Το απερχόμενο ΔΣ, ευχαριστεί όλους όσους το στήριξαν τη διετία της θητείας του και εύχεται κάθε επιτυχία στα μέλη του καινούργιου ΔΣ, υποσχόμενο ότι,

οποτεδήποτε και αν κληθεί θα είναι αρωγοί στο έργο του νέου Συμβουλίου.

Οι καιροί είναι πραγματικά δύσκολοι και η επίτευξη στόχων, είτε αυτοί αφορούν πρόσωπα είτε θεσμούς, είναι δύσκολη.

Αρχή μας εξακολουθεί να είναι η σύμπνοια, η συνεργασία και ο διάλογος και πραγματικά η αποδοχή του παλιού ΔΣ και η αναγνώριση αυτών που προσέφερε

από το καινούργιο σχήμα, δεν μπορεί παρά να είναι η απαρχή για ο,τιδήποτε και οποτεδήποτε ζητηθεί.

 

Ευχόμεθα κάθε επιτυχία στα καινούργια μέλη.

 

Για το απερχόμενο ΔΣ

Ολα τα μέλη

κατεβάστε το ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ σε μορφή PDF................

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

 

 

.......................................................................................................................................................................................................................................................

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Νο 10/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 8ης ΜΑΙΟΥ 2017 ...

.................... ........................... ........................... ........................... κατεβάστε το απόσπασμα σε μορφή PDF................

Σήμερα, 8 Mαίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 μμ, σε αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, επί της οδού Στουρνάρη και Τζώρζ 9, πραγματοποιήθηκε διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλοπρόοδων Ελάτης, με τη συμμετοχή πατριωτών, μετά από πρόσκληση του ΔΣ του συλλόγου, για συζήτηση και λήψη τελικών αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, με την παρουσία των κάτωθι μελών :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Γιαννακόπουλος Παναγιώτης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Καραμάνη Κατερίνα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Γιαννακοπούλου Παναγιώτα

Απουσίαζε το μέλος του ΔΣ Κώστας Ντιγριντάκης, και για άλλη μια φορά του ευχόμαστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν με την υγεία του και γρήγορα να είναι πάλι μαζί μας, και απουσίαζε επίσης η Ταμίας του συλλόγου κα. Λιάνα Σταθοπούλου λόγω προσωπικού της προβλήματος.
Επίσης έγινε αναφορά στην προσφορά σε κάθε μέλος του ΔΣ από τον δάσκαλο κ.Φάνη Παπαχατζή του τελευταίου βιβλίου του “Λόγια Καρδιάς” τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσει να μας καταθέτει τα “Λόγια της καρδιάς” του.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ.Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη αλλά και όσους πατριώτες μέλη ή μη μέλη ήρθαν να παρακολουθήσουν αυτή τη συνεδρίαση. Ανέλυσε το λόγο γιατί αυτό το Συμβούλιο αποφασίσθηκε να είναι διευρυμένο, επιμένοντας στις πάγιες θέσεις του ΔΣ για τη λήψη οριστικών λύσεων, νομότυπων, σε πνεύμα συναινετικό, με διάλογο και συνεννόηση και σεβόμενο πάντα τους θεσμούς και τις αρχές του τόπου.

ΘΕΜΑ : 1. Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου συμφώνησαν για μια ακόμη φορά ότι το θέμα ιδιοκτησίας του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, θεωρείται και είναι τελεσίδικα λυμένο. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι η κυριότητα του Ναού ανήκει στην ενορία και κατ’ επέκταση στη Μητρόπολη, βάσει του Ν.590/1977 και βάσει του Κανονισμού της Eκκλησίας αριθ.8 του 1979. Δεν υπάρχει τίποτα πιο καθαρό από αυτό, τελούνται επιπρόσθετα και μυστήρια που το αποδεικνύουν, δεν υπάρχει καμμία συμφωνία, κανένα έγγραφο, που να έχει προσκομισθεί στον σημερινό Σύλλογο και να αποδεικνύει το αντίθετο. Αυτό που επιπρόσθετα θα κάνουμε σαν Σύλλογος είναι να σταλεί και ένα έγγραφο στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος ώστε και επίσημα αυτή να αποφανθεί και να επιβεβαιώσει, όχι στο Σύλλογο, αυτός είναι ξεκάθαρος και πεπεισμένος για αυτό που ισχυρίζεται αλλά για όλους τους λοιπούς που αναμασούν και διαιωνίζουν μια κατάσταση σύγχισης και αβεβαιότητας.
Τονίζεται για μια ακόμη φορά ότι ο Σύλλογος δεν πρόκειται να ασχοληθεί πάλι με το θέμα αυτό.
Εξουσιοδοτείται η Γραμματέας του Συλλόγου για τις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης του Τοπικού εκπροσώπου, του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου,
ανακοίνωση και ενημέρωση όλων με Δελτίο Τύπου καθώς επίσης και για τη σύνταξη και αποστολή του εγγράφου στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος.

ΘΕΜΑ 2. Ναός της Παναγίας στην Ελάτη

Ετέθη προς συζήτηση το θέμα του προαύλιου χώρου της εκκλησίας της Παναγίας στην Ελάτη, μετά από αναφορές στον τύπο πολλών συμπατριωτών και επίσης για το αν πρέπει ή όχι να χαρακτηρισθεί, μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού, η εκκλησία ως διατηρητέο μνημείο. Είναι θέμα που οπωσδήποτε θα πρέπει να συζητήσει ο σύλλογος με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, σαν αρμόδιο όργανο,να υπάρξει διάλογος και συνεννόηση. Παρόλα αυτά έγινε μια πρώτη προσέγγιση του θέματος, η συζήτηση εστιάσθηκε περισσότερο στον προαύλιο χώρο, και όλοι συμφώνησαν, όπως και άλλοι που κατά καιρούς έχουν συζητήσει το θέμα μαζί μας στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου, ότι δεν θα πρέπει να γίνει καμία παρέμβαση στον χώρο, εν ονόματι οποιασδήποτε ανάπλασης του χώρου, είτε πλατεία λέγεται αυτό είτε οτιδήποτε άλλο.
Αυτή είναι η θέση και αντίληψη του σημερινού ΔΣ του συλλόγου.
Το θέμα αυτό κρίνεται σκόπιμο να συζητηθεί με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, και αν και αυτό συμφωνεί, από κοινού ή όπως ο καθένας μπορεί από μόνος του να βοηθήσει, να στείλουμε ένα ερώτημα στην Μητρόπολη αν έχει γνώση του θέματος και πώς το αντιμετωπίζει, παράλληλα με ένα ερώτημα στις υπηρεσίες του Δήμου,μέσω του Τοπικού Εκπροσώπου, για το πώς προγραμματίζουν να γίνει η ανάπλαση της πλατείας και τι περιλαμβάνει η μελέτη τους.
Εξουσιοδοτείται η γραμματέας του συλλόγου για τις απαραίτητες ενέργειες.

ΘΕΜΑ 3. Πολιτιστικό Κέντρο Ελάτης

Η γραμματέας του Συλλόγου διάβασε στους παρισταμένους την με αρ.52/2017
απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γόρτυνος σχετικά με την επικαιροποίηση παραχώρησης χρήσης δημοτικού ακινήτου Ελάτης, συγκεκριμένα το Πολιτιστικό Κέντρο, στο Σύλλογο Φιλοπρόοδων Ελάτης “ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΑΙ”.
Συγκεκριμένα, τέθηκε υπόψη των παρευρισκομένων έγγραφο του Συλλόγου, με το οποίο είχαμε κοινοποιήσει συμφωνία που έγινε κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων του Συλλόγου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημάρχου Γορτυνίας (σε λαική συνέλευση των κατοίκων) και με το οποίο είχε επιβεβαιωθεί ότι το κτίριο του παλιού δημοτικού σχολείου, το οποίο λειτουργεί ως πολιτιστικό κέντρο από το 1972, έτος ιδρύσεως του Συλλόγου, για την από κοινού χρήση του κτιρίου από το Σύλλογο και τον Τοπικό Εκπρόσωπο,να συνεχίσει να χρησιμοποιείται από κοινού, για τις ανάγκες των κατοίκων, πολιτιστικές, κοινωνικές κλπ, το έγγραφο υπογράφηκε από τον Δήμαρχο, τον Τοπικό Εκπρόσωπο και την τότε Πρόεδρο του Συλλόγου και ζητούσαμε την επικύρωση της παραχώρησης χρήσης από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου.
Πρόβλημα επιπρόσθετο ήταν η μη παράδοση του κλειδιού από τον Τοπικό Εκπρόσωπο στον Σύλλογο, παρά τα υπογραφέντα και συμφωνηθέντα.
Έγινε ανάγνωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πάρθηκε κατ’ομοφωνία από τα μέλη της δημοτικής αρχής και η οποία είναι η εξής:

{{ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Επικυρώνει την παραχώρηση χρήσης στο Σύλλογο Φιλοπρόοδων Ελάτης “ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΑΙ” και επικαιροποιεί τους όρους χρήσης του δημοτικού ακινήτου ( παλιού δημοτικού σχολείου), όπως έχουν από ιδρύσεως του Συλλόγου (1972) και πρόσφατα συμφωνήθηκαν από την γενική συνέλευση.
1. Το κτίριο παραμένει στην ιδιοκτησία του δήμου Γορτυνίας.
2 .Η χρήση του χώρου θα γίνεται από κοινού από το σύλλογο Φιλοπρόοδων Ελάτης και τον εκπρόσωπο της ΤΚ για τις κοινωφελείς ανάγκες τους πολιτιστικές και κοινωνικές.
3. H οποιαδήποτε παρέμβαση στο χώρο για επιδιόρθωση ή καλλωπισμό θα γίνεται κατόπιν ενημέρωσης των αρμοδίων οργάνων του Δήμου.
4. Η καθαριότητα και η ευθύνη των περιουσιακών στοιχείων θα αφορά τον εκάστοτε χρήστη.
5. Το κλειδί του Πολιτιστικού Κέντρου θα έχουν οι εκάστοτε Πρόεδροι Κοινότητας και Συλλόγου.

Καλεί τον εκπρόσωπο της ΤΚ Ελάτης ΄για την εφαρμογή των συμφωνηθέντων και της απόφασης αυτής.}}

Στην εν λόγω απόφαση ο Τοπικός προσκόμισε στο Δήμο έγγραφο, της Διεύνθυσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας με αρ.πρ.36/10/03/2015 το οποίο είχε κοινοποιήσει στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Γορτυνίας και στο οποίο αναφέρεται ότι:

{{στην περίπτωση που επρόκειτο να λειτουργήσει στον ανωτέρω χώρο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα πρέπει να πληρούνται ορισμένες προυποθέσεις.}}

Συγκεκριμένα από αυτοψία που έγινε στην κουζίνα του πολιτιστικού βρέθηκε ότι τα νερά από το νεροχύτη καταλήγουν επιφανειακά, με εξωτερικό σωλήνα σε παρακείμενο χώρο.
Τα ερωτήματα είναι αν αυτό καλύπτεται τεχνικά, που σίγουρα ναι και εύκολα και το σοβαρότερο αν ο χώρος ετέθη ποτέ θέμα να λειτουργήσει σαν κατάστημα.
Η απόφαση αυτή είναι ανενεργή, ουδείς ασχολήθηκε από το σύλλογο από τη στιγμή που δεν του κοινοποιήθηκε, και ούτε καν ο δήμος είδαμε να έχει ασχοληθεί με το θέμα.
Ενόσω εκκρεμμεί η συζήτηση της επικαιροποίησης, ακολουθεί η κατάθεση άλλου εγγράφου στο Δήμο από τον Τοπικό, και προέρχεται από την υπηρεσία Δόμησης των Λαγκαδίων, κατόπιν αιτήσεώς του, και με το οποίο συντάσσεται από την πολεοδομία έγγραφο με το οποίο υποδεικνύεται να υποστηλωθεί το τμήμα της κουζίνας του Πολιτιστικού, με σκυρόδεμα και χωρίς καν να απαιτείτει η έκδοση οικοδομικής άδειας για ενίσχυση της κουζίνας.Το έγγραφο αυτό έχει διαβιβαστεί από τον Τοπικό στις υπηρεσίες του Δήμου για να επιληφθούν του έργου. Μάλιστα προτάθηκε από την Γραμματέα του Συλλόγου αν χρειάζεται να στείλει και ο Σύλλογος ένα έγγραφο για να επιταχυνθούν οι εργασίες αλλά ο Τοπικός, ίσως κάτι να γνωρίζει, απήντησε ότι δεν είναι αναγκαία η συνδρομή μας. (Θέματα βέβαια, που ως κοινοί χρήστες, θα έπρεπε να αντιμετωπισθούν από κοινού).
Ακολουθεί έτερο έγγραφο του Τοπικού με το οποίο ζητείται η σφράγιση της κουζίνας από τον Δήμο, έως ότου φτιαχτεί η αποχεύτεση, σφράγιση που ποτέ δεν έγινε από το Δήμο τουναντίον η με αρ.52 απόφαση του δήμου και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος κ.Καραντώνης είπε ότι το πρόβλημα της αποχέτευσης μπορεί να οδευθεί στον απέναντι χώρο όπου υπάρχουν τουαλέτες και βόθρος.
Μετά από όλα αυτά ο Τοπικός στις 27/4/2017 παρέδωσε στον Δήμο το κλειδί, από όπου και το παραλάβαμε.
Μετά από όλα αυτά το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να περιμένει τις εργασίες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, στην κουζίνα του Πολιτιστικού, αν χρειασθεί θα προσπαθήσουμε και σαν Σύλλογος με γραπτά αιτήματα στο Δήμο και κοινοποίηση στον Τοπικό για την έγκαιρη περαίωση των εργασιών και μετά θα ακολουθήσει και η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων του Πολιτιστικού, πριν αυτό χρησιμοποιηθεί και από τους δύο φορείς.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση η οποία υπήρξε έντονη και με αντιθέσεις, οι οποίες όμως συνθέτουν το διάλογο και καθορίζουν τους στόχους του συλλόγου σε πνεύμα ομαλοποίησης των διαφορών και συνεργασίας με τους θεσμούς και αφού ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη και τους συμμετέχοντες στο διευρυμένο συμβούλιο, ολοκληρώνεται η συνεδρίαση και υπογράφεται το παρόν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γιαννακόπουλος Παναγιώτης Πρόεδρος,

Καραμάνη Κατερίνα, Αντιπρόεδρος,

Γιαννακοπούλου Παναγιώτα, Γεν. Γραμματέας,

Σταθοπούλου Λιάνα, Ταμίας,

Ντιγριντάκης Κώστας, Μέλος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

---------------------------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 13/08/2016

Στις 13 Αυγούστου 2016, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Ελάτης Αρκαδίας «ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΑΙ», πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση,

στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας, με σκοπό την ενημέρωση των πραγματοποιηθέντων έργων του, στα έτη 2014-2016

και εκλογές προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η πρώτη συνάντηση των εκλεγέντων έγινε στις 3-9-2016 κατά την οποία ομόφωνα και σε απαρτία προέκυψε

το κάτωθι Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος :...................... Παναγιώτης Γιαννακόπουλος

Αντιπρόεδρος :................................ Κατερίνα Καραμάνη

Ταμίας :...........................................Στυλιανή Σταθοπούλου

Γεν.Γραμματέας :....................... Γιώτα Γιαννακοπούλου

Μέλος :............................................Ντιγριντάκης Κώστας,

Αρμόδιος για θέματα εκπροσώπησης των μελών του ΔΣ στην Ελάτη

 

Αναπληρωματικά Μέλη:

Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Πρόκου Φωτεινή

Εξελεγκτική επιτροπή:

Παπαβασιλείου Γιώργος, Καλοπήτας Ιωάννης και Παπάζογλου Ειρήνη

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 16/8/2014

Στις 16 Αυγούστου 2014, στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού μας, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του συλλόγου μας

με σκοπό την ενημέρωση για τις κινήσεις και το έργο του τα έτη 2012 – 2014 και την εκλογή του νέου Δ. Σ.

Για το νέο ΔΣ εξελέγησαν: 

Σταθοπούλου Τρισεύγενη

Παπαβασιλείου Γιώργος

Γιαννακοπούλου Γιώτα

Σταθόπουλος Γιώργος

Χατζόπουλος Γιάννης

 

Εξελεγκτική επιτροπή:

Μαντά Τέτα

Καλοπίτας Ιωάννης

Παπαχατζής Θεοφάνης

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου, έγινε η συγκρότηση σε σώμα, ομόφωνα, ως εξής :

Πρόεδρος :.............................Σταθοπούλου Τρισεύγενη

Αντιπρόεδρος :...................... Παπαβασιλείου Γεώργιος

Γραμματέας :...............................Γιαννακοπούλου Γιώτα

Ταμίας :......................................... Χατζόπουλος Γιάννης

Μέλος :........................................Σταθόπουλος Γιώργος

Αναπληρωματικά Μέλη :..............Παπάζογλου Ειρήνη,

.........................................................Καραμάνης Γιώργος

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

---------------------------------------------

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Νο 48/2014

 

Ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Λόγοι λειτουργικοί και αναγκαίοι επιτάσσουν την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ομόφωνα αποφασίσθηκε να αναλάβει τα καθήκοντα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου η κ.Σταθοπούλου Τρισεύγενη

και Γραμματέας η κ.Γιαννακοπούλου Παναγιώτα. Οι αρμοδιότητες των λοιπών μελών παραμένουν ως έχουν.

 

Αρχαιρεσίες Μελών Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ομόφωνα αποφασίσθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία των αρχαιρεσιών,

για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνουν στις 16 Αυγούστου, ώρα 17μμ, στην Ελάτη.

******************************************

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/8/2012

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν στο όμορφο Χωριό μας, ο Σύλλογος συγκροτήθηκε σε Σώμα

η σύνθεση του οποίου είναι :


ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ................................................................................................Σταθόπουλος Ι. Κων/νος,
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : .......................................................................................Παπαβασιλείου Γεώργιος,
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ........................................................................Σταθοπούλου Τρισεύγενη,
ΤΑΜΙΑΣ : ........................................................................................................Αναγνωστάρα Ιωάννα,
ΜΕΛΟΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ : ..........................................Μαντά - Πασχαλίδου Μαρία.

Αναπληρωματικά Μέλη
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ : ..........................................Ντιγριντάκης Κων/νος,
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : .........................................................Γιαννακοπούλου Α. Παναγιώτα,
ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ : .........................................................................................Πρόκου Φωτεινή.


Αποφασίσθηκε :
- Η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικ. Συμβουλίου να γίνεται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, στις 18,30’, στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ. Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 5ος όροφος.
- Σε περίπτωση αργίας της πρώτης Δευτέρας η Τακτική Συνεδρίαση θα μεταφέρεται για τη δεύτερη Δευτέρα.
- Σε λόγους “ανώτερης βίας”, για τη μη πραγματοποίηση Συνεδρίασης πρώτης ή δεύτερης Δευτέρας, θα μεταφέρεται στην πρώτη Δευτέρα του επόμενου μήνα.
- Οι Έκτακτες Συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των Μελών.
- Ειδικά το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνει τη Δευτέρα 3/9/2012 ώρα και τόπο που αναφέρεται πιο πάνω.

Όποιος πατριώτης επιθυμεί να επικοινωνεί μαζί μας, μπορεί στο e-mail : [email protected]

Και μην ξεχνάμε την Ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο : www.myelati.gr
Δεχόμαστε ιδέες - προτάσεις και χαιρόμαστε για την ανάληψη πρωτοβουλιών.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 14/8/2012

******************************************

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. 1-10-2012

Μετά την παραίτηση από τη θέση της Ταμίας Γιαννακοπούλου - Αναγνωστάρας Ιωάννας, λόγω φόρτου εργασίας, νέα Ταμίας ανέλαβε η κα Πρόκου Φωτεινή με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Έτσι, σήμερα, η σύνθεση του Διοικ. Συμβουλίου είναι :

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ................................................................................
Σταθόπουλος Ι. Κων/νος
 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ........................................................................
Παπαβασιλείου Γεώργιος
 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ............................................................
Σταθοπούλου Τρισεύγενη
 
ΤΑΜΙΑΣ........................................................................................
Πρόκου Φωτεινή
 
ΜΕΛΟΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.................................
Μαντά - Πασχαλίδου Μαρία
   
ΜΕΛΟΣ.........................................................................................
Γιαννακοπούλου - Αναγνωστάρα Ιωάννα
 
Αναπληρωματικά Μέλη
Εκπρόσωπος Συλλόγου στην Ελάτη.............................................
Ντιγριντάκης Κων/νος
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ..............................................
Γιαννακοπούλου Α. Παναγιώτα

 

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. 1/10/2012 σε μορφή PDF

******************************************

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Ο Πρόεδρος Κων/νος Σταθόπουλος εισηγείται στο Δ.Σ. όπως οι Τακτικές Συνεδριάσεις, να γίνονται σε προκαθορισμένη ημέρα, τόπο και χρόνο και πάντα «ανοικτές» για κάθε Μέλος πατριώτη ή φίλο του Συλλόγου που θα ήθελε να τις παρακολουθήσει και καλόπιστα να θέσει ιδέες – προτάσεις για την ευόδωση των σκοπών του Συλλόγου.

 

Μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφασίζεται:

- Η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικ. Συμβουλίου να γίνεται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, στις 18:30, στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ.

Πανεπιστημίου 44 & Χαρ.Τρικούπη, 5ος Όροφος.

- Σε περίπτωση αργίας της πρώτης Δευτέρας η Τακτική Συνεδρίαση θα μεταφέρεται για τη δεύτερη Δευτέρα.

- Σε λόγους «ανωτέρας βίας», για την μη πραγματοποίηση Συνεδρίασης πρώτης ή δεύτερης Δευτέρας, θα μεταφέρεται στην πρώτη Δευτέρα του επόμενου μήνα.

- Οι Έκτακτες Συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των Μελών.

- Ειδικά  το  επόμενο  Διοικητικό  Συμβούλιο  θα  γίνει  τη  Δευτέρα 3 – 9 – 2012  ώρα  και  τόπο  που  αναφέρεται  πιο  πάνω.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β. ΜΙΧΑΛΗΣ
1972 - 1975
3
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β. ΜΙΧΑΛΗΣ
1975 - 1977 2
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β. ΜΙΧΑΛΗΣ
1977 - 1979 2
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β. ΜΙΧΑΛΗΣ
1979 - 1981 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
1981 - 1983 2
ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
1983 - 1985 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
1985 - 1987 2
ΣΚΟΥΦΑ - ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΧΑΡΙΣ
1987 - 1989 2
ΣΚΟΥΦΑ - ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΧΑΡΙΣ
1989 - 1991 2
ΣΚΟΥΦΑ - ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΧΑΡΙΣ
1991 - 1993 2
ΣΚΟΥΦΑ - ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΧΑΡΙΣ
1993 - 1995 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΩΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
1995 - 1997 2
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1997 - 1999 2
ΣΚΟΥΦΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
1999 - 2001 2
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2001 - 2003 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2003 - 2005 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2005 - 2006 1
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2006 - 2008 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2008 - 2010 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2010 - 2012 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2012 - 2014 2
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ
2014 - 2016 2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
2016 - ΣΗΜΕΡΑ  

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

 

 

Σύλλογος Φιλοπροόδων Ελάτης "ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΑΙ", Μητροπολίτη Νικ. 31 Χαλκίδα 34100